Karol Ondriaš - voľby do Európskeho parlamentu, eurovoľby

O nás
Videogaléria Karola Ondriaša
Pýtali ste sa aktuálne otázky ohľadom volieb do Európskeho parlamentu
Poškodení klienti nebankových subjektov podporujú aktivity Karola Ondriaša Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Máj 2009 21:54

http://www.ondrias.sk/images/sipos.pngDňa 30. mája 2009 sa konalo stretnutie podpredsedu Združenia poškodených občanov Štefana Šipoša s Karolom Ondriašom, kandidátom KSS do EP.  Ondriaš v roku 2004 v NR SR úspešne podal návrh uznesenia o prešetrení finančných tokov v nebankových subjektoch. V NR SR sa aktívne podieľal na návrhu zákona o odškodnení poškodených občanov nebankovými subjektmi.  Na stretnutí  ma informoval o podaní trestného oznámenia  pre podozrenie zo spáchania trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa, v ktorom žiada prešetriť tok peňazí v nebankových subjektoch tak, aby bolo možné zistiť mená osôb, na účtoch ktorých skončili peniaze vkladateľov.

 

Cieľom tohto kroku je získanie finančných prostriedkov na čiastočné odškodnenie poškodených klientov nebankových subjektov.

Združenie poškodených občanov vyzýva vládu SR, aby svojou autoritou uvedené trestné oznámenie podporila.

Ondriaš nás ďalej informoval o ďalších pripravovaných aktivitách s cieľom vytvorenia tlaku na slovenskú vládu a generálnu prokuratúru zaoberať sa danou otázkou. O týchto krokoch bude verejnosť v krátkom čase informovaná prostredníctvom médií.

Uvedomujeme si, že v prípade nesplnenia uznesenia vlády je jednou z posledných možností riešenia problému jeho prenesenie na pôdu EP. Preto vyzývame svojich členov a všetkých poškodených občanov nebankovými subjektmi, aby maximálnou účasťou vo voľbách podporili ďalšie Ondriašove kroky.

 

Štefan Šipoš

Komentárov
Vyhľadávanie
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anketa

Ste za znárodnenie strategického majetku?
 

Externé odkazy