Karol Ondriaš - voľby do Európskeho parlamentu, eurovoľby

O nás
Videogaléria Karola Ondriaša
Pýtali ste sa aktuálne otázky ohľadom volieb do Európskeho parlamentu
Vysielanie TA3, alebo výroba „vytunelovaných“? Tlačiť E-mail
Nedeľa, 29 August 2010 06:05

Dnes (28.8.20100) v sobotu poobede som zapol televízor, že si pozriem správy. Okrem iných kanálov som prepol aj na TA3. Dávali nejaký francúzsky dokument o Druhej svetovej vojne, kde často spomínali Stalina. Trošku som spozornel a hlavou mi ihneď prebleskla veta: „Aha, opäť vysielanie pre „vytunelovaných“. Táto vetá mi často prebleskla mysľou, keď sa na TA3 hovorilo o komunizme, zločinoch komunizmu, boľševikoch, socializme, socialistickom Československu, atď... 

Myslím si, že aj v tomto prípade cieľ programu bol rovnaký, vytvoriť zo Stalina morálneho kreténa, a tým aj zo socializmu a marxizmu systém, ktorým má každý opovrhovať.
 

Čo TA3-ke na Stalinovi vadí?
Neviem, ale si myslím, že:
1. Je možné, že mentálne neznesú fakty komunistického zázraku, kde boľševici (t.j. socializmus) zo stredovekého poľnohospodárskeho zaostalého Ruska za pár desiatok rokov poslali človeka do vesmíru.
2. Je možné, že mentálne neznášajú fakt, že občania Ruska v v súťaži o najväčšie osobnosti Ruska všetkých čias, ktorého sa zúčastnilo (v decembri 2008) 50 miliónov ľudí (ľudia z Gruzínska nehlasovali), Stalin získal a napriek anti-propagande tretie miesto, len o 5500 menej hlasov za prvým A. Nevským (Lenin obsadil 6. miesto).
3 Je možné, že TA3 ovládajú ľudia, ktorí veria nadprirodzené sily a vadí im, že Stalin bol ateista.
4. Je možné, že TA3 ovládajú ľudia, ktorí veria nadprirodzené sily a vadí im, že v Rusku stále dosť ľudí verí v nadprirodzené sily, len si ich trošku ináč vysvetľuje.
5. Je možné, že TA3-ku ovládajú ľudia, ktorí patria do svetovej šľachty, ktorí sa boja o svoje privilégia, t.j. boja sa marxizmu, ktorí by im ich dedičné privilégiá zobral.


Myslím si, že tento dokument bol ďalším dôkazom, že TA3 šíri veľmi jednostrannú a totalitnú propagandu, ktorej cieľom je výroba „vytunelovaných“, ktorí sú potrební, aby systém globálneho kapitalizmu zabezpečujúci vládu svetovej šľachty a obrovskú nerovnováhu vo svete úspešne fungoval a aby vytunelovaní prijali s nadšením 5. Križiacku výpravu do Ruska a 9. Križiacke ťaženie na stredný východ.


Z toho, ako často slovenské a svetové médiá takto vyrábajú vytunelovaných, predpokladám, že globálny kapitalistický systém sa stále bojí ďalšieho výstrelu z Auróry. A má aj prečo.


O Stalinovi som napísal článok, ktorí nikto nechcel uverejniť, preto som ho dal na moju stránku:  Stalin – zločinec alebo záchranca
http://www.ondrias.sk/index.php/component/content/article/34-blog/85-stalin.html


Myslím si, že veľa faktov o Stalinovi TA3 nesmie uviesť, obávajúc sa, že niektorí vytunelovaní by mohli začať premýšľať.


Ako príklad prikladám prejav W. Churchilla z roku 1959, t.j. šesť rokov po smrti Stalina, keď nebolo potrebné už Stalina okiadzať:


Z vystúpenia Winstona Churchilla v Hornej snemovni dna 23. decembra 1959 pri príležitosti 80. výročia narodenia J. V .Stalina


"Pre Rusko bolo veľkým šťastím, že v dobe zaťažkávajúcich skúšok v jeho čele stál génius a neochvejný vojvodca J.V.Stalin."

"Bol vynikajúcou osobnosťou, imponujúcou nasej ťažkej dobe, v ktorej žil."

"Stalin bol človekom neobyčajne energickým, erudovaným, pevnej vôle, ostrým, tvrdým. Bol to človek neľútostný ako v práci, tak aj pri jednaní. Ani ja, vychovaný v anglickom parlamente, som mu nedokázal odporovať'."

"Stalin mal predovšetkým veľký zmysel pre humor a sarkazmus. Dokázal presne vyjadriť' svoje vlastné myšlienky. Svoje vystúpenia si písal výhradne sám, z jeho prace vyžarovala neochvejná sila. Táto sila bola v samotnom Stalinovi natoľko verná, že sa zdal neopakovateľným medzi štátnikmi všetkých dôb a všetkých národov."

"Stalin robil na nás veľmi dobrý dojem. Mal neodolateľný vplyv na ľudí. Keď' vchádzal do sály na Jaltskej konferencii, my všetci, ako na povel, sme povstali a z nejakých dôvodov sme stáli v pozore. Vyznačoval sa hlbokou logikou myslenia a uvedomelou múdrosťou. V najťažšej dobe majstrovsky dokázal nájsť' cestu z bezvýchodiskovej situácie."

"V najtragickejších i v najslávnostnejších chvíľach bol vždy zdržanlivý, nikdy neprepadal ilúziám. Bol neobyčajné zložitou osobnosťou."

"Stalin vytvoril a podriadil si obrovské impérium."

"Bol to človek, ktorý svojho nepriateľa ničil rukami svojich nepriateľov. Donútil dokonca nás, ktorých otvorene nazýval imperialistami, bojovať' proti imperialistom. "

"Stalin bol obrovským diktátorom, ktorý nemal vo svete sebe rovných. Prevzal Rusko s biedou a zanechal ho vyzbrojene atómovou zbraňou."

"Nie, čokoľvek by ste hovorili o ňom, na takých národ nezabúda."

 

Karol Ondrias
ondrias.sk
29.8.2010

Komentárov
Vyhľadávanie
Prokop   |2010-09-03 17:52:41
TA3 IQ 20
nedávno dávali na ČT dokument o Trockom a čuduj sa svete - velmi
dobrý, žiadne okydávanie komunizmu
bohužial je to prvý dokument od roku
1989, inak všetky len okydávajú
irdun   |2010-10-23 15:03:41
-Prevzal Rusko s biedou a zanechal ho vyzbrojene atómovou
zbraňou."...

ale stale zufalo chudobne z velmi nizkou zivotnou
urovnou.
Svajciarsko nema atomovy zbran.chceli by ste zit v Rusku alebo vo
Svajciarksu?

(P.S.:Atomovu zbran ma i Pakistan...)

Historickym faktom je to ze
Stalin do poslednej chvile liezol Hitlerovi do zadku. (vojnu zacal az ked uz
nemal inu moznost,spojenecky pakt Molotov Ribbentrop je nevyvratitelny
historicky fakt).
orol   |2010-11-02 17:10:40
ty trdlo nevivratitelny historicky fakt je ze ZSSR cele roky vyzivalo ku
kolektyvnej bezpecnosti proti fasistyckemu nebezpecenstvu ale demokracie to
odmietli a vytvorili take perli slobodody a demokracie ako je predanie polska s
ktorym mali zmluvy o pomoci a mnichovsky diktat pre ceskoslovensko.
irdun   |2010-11-09 19:13:11
Nevyvratitelny historicky fakt je iba spojenecka zmluva medzi cccp a Nemeckom
znama ako Pakt Molotov-Ribbentrop.
(Vrana ku vrane si sada...)
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anketa

Ste za znárodnenie strategického majetku?
 

Externé odkazy